Lening voor diverse aankopen

Ons krediet voor diverse aankopen dekt de meest uiteenlopende behoeftes met verschillende formules op maat van uw budget.

Neem contact op met onze medewerkers voor de juiste financiering op het juiste moment.

ONBEZORGD DE BAAN OP!

U wil, nieuw of tweedehands, een auto, motorfiets, caravan of camper kopen.

Loan Broker heeft de oplossing: de LIGHT CAR is ons basisproduct voor de financiering van alle rollend materieel, zowel nieuw als tweedehands.

Slim renoveren

Energie is kostbaar en wordt steeds maar duurder. Daarom zijn besparingsmaatregelen door middel van een renovatie meer dan een intelligente reflex.

Omdat u dan geld spaart.

Het energiekrediet is een lening op afbetaling voor mensen die hun huis energiezuinig willen renoveren. Er zijn verschillende mogelijkheden: nieuwe ramen en deuren, thermostatische kranen, isolatie, nieuwe condensatieketel, zonnepanelen …

Lening voor werken

UW WONING RENOVEREN?

Het krediet voor werken, ook wel de renovatielening genoemd, van Loan Broker biedt u een bijzonder voordelige rentevoet voor alle renovatiewerken in uw woning of appartement.

Voor dit type krediet hoeft u niet bij de notaris langs te gaan.

Alle soorten werken uitgevoerd door uzelf of een professional: ingerichte keuken, isolatie, frame, dak, inrichting terras, in orde brengen van het elektriciteitssysteem, uitbreiding van uw woning …

OP REIS VERTREKKEN MET HET HELE GEZIN?

Uw droomreis aan de andere kant van de wereld of een paar duizend kilometer verder: Loan Broker biedt de juiste oplossing, ongeacht uw bestemming.

Wacht niet langer! Test onze Loan Broker Simulator en vertrek met een gerust hart op reis.